Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Paweł Paweł JegerPL Krzysztof Jóskowski lidia.p (4074 niezalogowanych)
42 Posty

(gregorlutek64)
Nowicjusz
Az strach z domu wyjsc...Zawsze bylem przeciwnikiem monitoringu ale teraz chyba stane sie ich zagorzalym wielbicielem...Za tego typu przestepstwa powinna byc deportacja...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
Fredzio napisał:
unicornesss napisał:
jestescie pojebani jedyne co wyniesliscie z artykulu to to, ze nalezy umiescic kilka rasistowskich komentarzy...... jak nie lubicie asfaltow czy innych pakisow, to jazda spowrotem do polski, tam tego nie ma
Ciekawe jak byś śpiewała, gdyby cię banda somalijczyków dopadła w parku.

pewnie.....cienko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
tolerancje w sobie mamy,puki
fiuta czarnego wbrew woli
w tylku nie mamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
kryss napisał:
w tylku nie mamy

oooo i ładnie to powiedziałeś kryss ....masz plusika
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Nicol24)
Wiking
Witajcie

dlaczego są ludzie którzy nie mogą się powstrzymać i są ludzie którzy potrafią zapanować nad soba... Jak miałam 15 lat zostałam zgwałcona przez sasiada... Przeżywałam koszmar... każdy Dzień każda godzina była kryzysem, wstret do wlasnego ciała narastał każdego dnia... bałam sie spojrzec w lusterko wyjsć na ulice... Cierpiałam każdego dnia...dlaczego ktos zrobił mi cos bez mojej wlasnej woli zastanawialam sie dlaczego ktoś odebrał mi to co dla mnie najcenniejsze,co chroniłam dlaczego ktoś odebrał mi to w brutalny sposób...

Gwałt boli (psychicznie nawet przez całe życie) - bo jest gwałtem, czynną napaścią, zjawiskiem nagłym i bardzo niepożądanym, a co za tym idzie nie stwarza on pomiędzy damskimi udami sprzyjających warunków do tego by się tam wciskać...

Ale żyje z Tym... Mam męża i śliczna córeczke ale mimo minionych lat w głowie pozostał ten ślad...
Tego nie da się zapomnieć...to będzie tkwiło, ale można zabliźnić , można myśleć o tym inaczej... Najgorsze jest to, że ofiary przemocy seksualnej noszą w sobie poczucie winy, myślą o sobie bardzo źle itp...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Współczuje Nicol24-ale mam rade-masz teraz przypuszczam środki na to żeby wykastrować sasiada,oczywiście nie osobiście.
Mogę się tylko domyślać -że przyniosło by to pewną ulge.
A wracając do gwałtów w Oslo.Pamiętamy ścisłe i kategoryczne zakończenie prostytucji w NO? pamiętamy,oto pierwszy z widocznych efektów.
Szkoda że to nie te egzaltowane paniusie nie są rżnięte w dupe przez stado dzikusów,te paniusie które w tv mówiły jak to chcą pomóc kobietom-likwidując prostytucje.Mogły by pomóc dając upust czarnej breji w co większych miastach-za free oczywiście bo za many to prostytucja.
Oczywiście obiema rękami i nogami podpisuje się pod exodusem pasożytów.A dla zorientowanych użyje nawet terminu "ewakuacji".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
G K
(Grzech)
Wiking
Gowno prawda balum, juz kilka lat przed zakazem kolorowi byli odpowiedzialni za ponad 90% gwaltow w Oslo i od dluzszego czasu uwazaja biale kobiety za dziwki ktore mozna bezkarnie gwalcic. Zeby korzystac z uslug prostytutki to trzeba miec z czym, na kredyt nie daja zeby mozna bylo w ratach splacac z socjalu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
unicornesss napisał:
jestescie pojebani jedyne co wyniesliscie z artykulu to to, ze nalezy umiescic kilka rasistowskich komentarzy...... jak nie lubicie asfaltow czy innych pakisow, to jazda spowrotem do polski, tam tego nie ma

weź pomyśl zanim coś napiszesz'' mądrego''.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
kryss napisał:
w tylku nie mamy

a jest jakaś różnica .......czy robi to czarny czy biały?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
unicores

i dlatego ze ich w pl nie ma,jestes tutaj a nie w pl......?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok